Over Loep

Over Loep

(Van links naar rechts: Gaiwa Slooten, Martin van Hemert, Susanne de Bruin)

Wij zijn Loep: een bedrijf  dat zich helemaal op één onderwerp kan storten. Omdat we schrijvend sterk zijn en op een creatieve manier naar onderwerpen kijken kunt u creatieve invalshoeken verwachten. Verfrissend, origineel maar toch aansprekend en journalistiek. Daarnaast heeft Loep oog voor detail met een kritische blik. 

U wilt een crossmediaal product dat uw doelgroep aanspreekt. U bent geïnteresseerd in een verhaal over de transseksuele Zuster Helena? Loep geeft een draai aan dit onderwerp; iets wat nu veel meer speelt in Nederland. De wachtlijst van de transgenderpoli van VUmc was van 4 januari tot 26 mei dit jaar stopgezet en Loep wil de gevolgen hiervan in kaart brengen.

Transgenders konden zich in Nederland lange tijd niet laten opereren. Loep wil dit  probleem onder de aandacht brengen en het verhitte conflict tussen de zorgverzekeraars en ziekenhuis in kaart brengen. Hoe wordt de transgenderstroom hier geregeld?  Waar gingen transgenders die een geslachtsaanpassing wilden heen en hoe denken zij hierover?

Met beeldmateriaal en tools zoals Moovly en Line.do gaat Loep dit voor uw lezers verduidelijken. Een samenwerking met Loep is een samenwerking met een bedrijf dat interessante en nieuwswaardige producten levert die via verschillende media te publiceren zijn. Tot aan de zomer werken wij voor Nieuws.nl